Media Productie

Productie

Heb jij of je bedrijf een video nodig? Bedrijfsvideo? Fictie film? Promo film? After movie? Documentaire? Heads Up Productions regelt het allemaal voor je!

Een producent zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Denk hierbij aan cast en crew, apparatuur, een film locatie, planningen etc. Ook op de set zelf zal de producent zorgen voor een soepel verloop van de draaidag.

Doordat ik alles voor je regel, heb je niet te maken met allerlei verschillende partijen. De communicatie is hierdoor snel en helder.

Waarom nou mij kiezen? Ik denk out of the box, ga graag een stapje verder om dingen voor elkaar te krijgen en ik leg al mijn passie voor film in elke productie die ik doe.

 

Cast en Crew

We hebben een enorm netwerk. Cameramensen, editors, componisten, acteurs/actrices, voice-overs, lichtmensen, geluidsmensen, noem het maar op. Deze freelancers kunnen allemaal ingezet worden voor jouw productie. Een van de sterke kanten van Heads Up Productions  is dat ik goed weet welke mensen bij elkaar passen en goed samen werken. Op die manier halen we met zijn allen het beste uit jouw productie!

Locatie

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm of een fictiefilm, een goede locatie is een must. Hier ga ik mee aan de slag! Als het om een bedrijf gaat zoeken we de mooiste plekken uit om het bedrijf goed uit zijn verf te laten komen. Bij andere video’s zoek ik de locatie die het script nodig heeft of waar de mooiste shots gemaakt kunnen worden. Ook eventuele aanvragen van vergunningen kun je aan mij overlaten.

Apparatuur

Elke unieke productie kan ook eigen apparatuurseisen hebben. Dit neem ik ook mee in het proces. Is er bijvoorbeeld een drone nodig? Specifieke geluids-apparatuur? Speciale camera? Laat het maar aan mij over!